fredag 18 september 2009

Sverige utred terroristerna!

De spionmisstänkta svenskarna i Pakistan riskerar att utsättas för tortyr och liknande hemskheter. Det är förfärligt att sådant förekommer och skall bekämpas med alla medel. Men det är ingen större hemlighet att det ser ut så i Pakistan och att läget har förvärrats allt efter som konflikten med Talibanerna har eskalerat. Befinner folk sig i Pakistans krigszoner får de helt enkelt finna sig att det inte är helt riskfritt. Pakistanierna är dessutom hjärtligt trötta på de västerländska terrorturister som kommer dit och ställer till ett helvete för lokalbefolkningen och när det sedan hettar till springer och snyftar hos de västerländska staterna (som de bekämpar) att de skall hjälpa dem när det blir för jobbigt. Jag säger bara har man gett sig in i leken får man leken tåla.

Då är ju snarare frågan att vad i helvete de gjorde där. De befann sig i ett område som är stängt för utlänningar de var illegalt i landet de hade 50 000 dollar på fickan de var beväpnade och de flesta var tidigare fängslade för terrorbrott i olika länder. Det skulle få vilken poliskår som helst att fatta misstankar.

Svenska myndigheter har ett rad saker att utreda när och om de kommer tillbaka hit. Var kommer pengarna ifrån? Skattemyndigheten brukar bråka med alla andra medborgare att de ska skatta för varje krona. Kommer de från olika bidrag och bedrägerier i Sverige skall de lagföras för detta här. De skulle även kunna utredas för uppvigling, olovlig kårverksamhet (stödet till Al-Qaida och Talibanerna), spioneri, vapenbrott, barnmisshandel och säkert en rad mindre brott med.

Det lilla barnet skall omedelbart vid ankomsten till Sverige tvångsomhändertas och skyddas från sin familj. Modern är uppenbarligen inte lämplig som förälder ens enligt islam då hon använt barnet som alibi i en krigszon. Mormodern är direkt olämplig då hon bevisligen har uppfostrat minst en terrorist.

Sverige har skickat poliser dit vilket känns om ett riktigt resursslöseri. De hade snarare behövts i våra förorter och arrestera de ungdomar som bränner bilar. Det för att sätta stopp för den nya generationen terrorister som växer upp i våra förorter innan de blir som Ghezali och Kassir.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3538341.svd
http://www.dn.se/nyheter/sverige/extrema-ser-ghezali-som-martyr-1.955401
http://www.dn.se/nyheter/sverige/terrorgripna-kan-slappas-efter-mote-1.954722

6 kommentarer:

  1. Håller med i allt du säger

    SvaraRadera
  2. Självklart ska Safia Benaouda utredas av Säpo och skulle någon av de andra oavsett ålder åter beträda svensk mark, blir de självfallet utredningsobjekt hos Säpo. Min gissning är att isen kan vara på väg att brytas i politikersverige och att Säpo kommer behöva många skickliga utredare framöver. Så klarar ni säkerhetskraven finns det nog chans till jobb!
    /Il Padre

    SvaraRadera
  3. Jag är förvånad (som f.d. Kalifornienbo och flygresenär den 11/9 2001) att den svenska regeringen inte tar terrorism på allvar och att det fortfarande kan (läs: troligen) finns "sleeper cells" här i Sverige! De manualer som hittades i San Diego efter den s.k. piloten i hans lägenhet, är bara ett av bevisen att de "planterar" sig i vårt samhälle och vill verka som vilken annan "Svensson" som helst! Gud bevare oss för dessa "monster" och rösta gärna på ett Sverigevänligt parti på söndag och 2010! ;)

    SvaraRadera
  4. Det är fruktansvärt,hur blev det så här ?
    Är det bara jag kvar som kan se det hela klart ?
    Varför är rättsväsendet så naiva ? Jag vill bo i en rättsstat,inte ett låt gå land där naiva journalister styr agendan. Johan

    SvaraRadera
  5. Braskande rubriker; "Sverige tar åter igen över förstaplatsen som högskatteland"!
    Nya rubriker; "Sverige tar in på täten av nationer med livstidsdömda terrorister, Kassir"!

    SvaraRadera
  6. SVAR TILL FD KALIFORNIENBO: Sverige har säkert ett antal sleeper cells, men de finnw överallt i både väst och öst. När du skriver att Sverige inte skulle se allvarligt på terrorism är det naturligtvis inte sant. Myndigheter som SÄPO och MUST )militära underrättelsetjänsten/ har naturligtvis en helt annan uppfattning än vad som framgår av de politiska partiernas program. Jag tror också att avgrunden mellan dessa myndigheter och politikerna verkar vara större än vad den i själva verket är. Allt handlar om röster. I kommunalvalen räcker det som bekant med att ha permanent uppehållstillstånd för att få rösta, i riksdagsvalet måste man ha svenskt medborgarskap. Jag tror tungans band kommer att lossna i riksdagen om SD i kommande val får tillräckligt många platser så de blir en makt att räkna med. SD har ju inget komplett partiprogram och dras med en del olustiga figurer, men de viker inte undan för kanske det viktigaste för Sveriges framtid, flykting- och invandrarpolitiken och tänker naturligtvis på svårigheterna att assimilera de som kommer från kulturer helt olikt de västerländska. Sverige hade exempelvis inga problem med invandrade italienare, jugoslaver, greker. Inblandningen eller rättare sagt riskerna med den höga koncentrationen av folk från mycket främmande kulturer i ghettoliknande bostadsområden har politikerna grovt underskattat samtidigt som man tidigare varit angelägen om att fylla allmännyttans (kommunala bolag) alla tomma lägenheter som svenskar aldrig velat bo i. /Il Padre

    SvaraRadera